Marina Veruda

 

Prostran zaljev Verude koji se prostire južno od grada Pule oduvijek je bio idilična ribarska luka.
Okružen bujnom, još netaknutom mediteranskom vegetacijom predstavljao je idealan prostor za sve zahtjevnije potrebe turizma, pa je ovdje izgrađena i naša marina: vrata koja se otvaraju na cijeli Jadran.
Marina živi intenzivno, ne samo u ljetnim mjesecima, nego i tijekom cijele godine. Prednosti Marina Veruda ima napretek, ali najbolje je, poštovani gosti i ljubitelji mora, da se sami u to uvjerite i posjetite našu marinu.

Marina Veruda proteže se na 1500 m dužine i svojim položajem pruža siguran zaklon od svih vjetrova. Niz od 18 molova opremljen je priključcima za struju ( 220 i 380 V) i vodu te raspolaže sa 630 vezova za plovila do 40 m ( mogućnost priključka mega-jahti) i maksimalnim gazom do 4 m.


Naše stručno i srdačno osoblje pobrinut će se da Vaš boravak bude više nego ugodan, sve Vaše želje ispunjene kako bi se uistinu mogli osjećati kao kod kuće.
Pokretač našeg uspjeha je stručan kadar, timski rad i prijateljska atmosfera, a rezultat kvalitetna usluga, stručna podrška i zadovoljni gosti.
Dio onoga što se može doživjeti ploveći do naše marine su prirodne ljepote, zaštićeni krajobraz i netaknuta priroda.

Osim prirodnih ljepota marina Veruda ima još puno toga za ponuditi:
- bazen
- skipper bar
- restaurant Volaria
- trgovina hranom
- relax parkovi i dječje igralište                                                        
- praonica
- diving club

Za dodatne informacije o marini Veruda posjetite našu web stranicu MARINA VERUDA  ili posjetite nas na adresu Cesta prekomorskih brigada 12, 52100 Pula